Ko smo?

„Beogat“, doo je preduzeće osnovano 2017. god. Osnivač i direktor preduzeća je arhitekta Željko Gatarić, inženjer sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti projektovanja visokogradnje, izvođenja građevinskih radova i upavljanja projektima izgradnje industrijskih i stambenih objekata.

Kontaktirajte nas

Misija

„Beogat“ je na takvim osnovama započeo svoju misiju kao inženjering sistem koji je u korektnoj i uspešnoj poslovnoj saradnji sa svojim dobavljačima  i kvalitetnim zanatlijama iz različitih oblasti gradnje do sada realizovao veći broj poslovnih poduhvata. Naši poslovi u proteklih pet godina su bili uglavnom orijentisani na izgradnju ozbiljnih poslovnih i stambenih enterijera u Beogradu, počevši od ulaska u prostor u sivoj fazi pa do njegove potpune građevinske, zanatske i instalaterske pripreme, opremanjem, nameštajem i instalacijom opreme za rad i boravak svojih klijenata.

Razvoj dalje misije Beogat-a usmeren je na projektovanje i realizaciju zahtevnih tehnoloških i savremenih sistema hidroizolacije, termoizolacije, protivpožarne zaštite i procesne tehnologije.

Vizija

Vizija „Beogat-a“ je permanentno savladavanje, deljenje i umrežavanje novih građevinskih i drugih srodnih tehnologija, zajedno sa svojim partnerskim proizvođačima materijala, alata i opreme, zajedno sa svojim odabranim  zanatlijama i sopstvenim timom, a u svrhu zadovoljnog korisnika prostora kojeg stvaramo.